Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

είναι καιρός...για τον λυκοκτόνο ν' ανθίσει

                                                                                          

 
saunterer
Εκεί που ο λυκοκτόνος ανθίζει


σσ. 132, σχήμα 13 Χ 20,5 ε.

πειραματική χαρτόδετη έκδοση,
σε 220 αριθμημένα αντίτυπα.

ISBN 978-618-82160-0-6
εκδόσεις orphan drugs
Θεσσαλονίκη 2015.  
www.orphan-drugs.blogspot.com
 

                   Τόποι και τρόποι διανομής:


Ι) Βιβλιοπωλείο Το Κεντρί
Δημητρίου Γούναρη 22
τηλ. 2310275349
Θεσσαλονίκη

II) Δισκοπωλείο Λωτός
Σκρα 7
Θεσσαλονίκη
(και για την υπόλοιπη Ελλάδα, μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας
στο: www.lotus.gr)

ΙΙI) Με παραγγελία κατευθείαν από τον συγγραφέα, επικοινωνώντας στο email:

sauntererscape@gmail.com

Κάτι σαν δελτίο τύπου:

Ένα καλειδοσκοπικό, υπαρξιακό ταξίδι στο εσώτερο διάστημα των δύο ηρώων του βιβλίου, μα και στον κόσμο που τους περιβάλει εκεί έξω, με πολλές εισόδους αλλά μόνο μια νομοτελειακή έξοδο… ή μήπως το ανάποδο;

Η πορεία προς αναζήτηση της ελευθερίας και… ενός τρόπου να βάλουν στον κόσμο φωτιά, του Ιωσήφ και του Θωμά, τα βήματα των οποίων ξεκινούν από διαφορετικές αφετηρίες, προχωρούν ενάντια στην παράνοια της ημέρας, τέμνονται για ένα κλάσμα της αιωνιότητας, για να χαθούν στην ομίχλη του καιρού και να ξανασμίξουν μέσα στο λυκόφως, στο σύνορο του ολέθρου. Όπου και το προσπερνούν.

Ένα trash and roll παραληρηματικό τραγούδι νοτισμένο από τους λυσεργικούς ατμούς μιας Κραμπικής (όπως Cramps) ψυχεδελικής ζούγκλας που απλώνεται απέραντη έξω από το παράθυρο… στο κέντρο της πόλης.

Ένα λουδίτικο ψυχωτικό μανιφέστο γραμμένο υπό το φως της παλιάς πυράς, για όλους τους ονειροπόλους, αγίους  και αμαρτωλούς, ηλίθιους και σοφούς, μυστικιστές και συνωμότες που βαδίζουν ενάντια στον σύγχρονο κόσμο.

Μια οραματική, αποκαλυπτική προφητεία ερχόμενη με τον άνεμο βαθιά μέσα απ’ την έρημο, που φτάνει καβάλα σ’ ένα κόκκο σκόνης μέχρι τη μεγάλη κόκκινη νύχτα των ουραγών.

Ένα τρισάγιο, μια ελεγεία, ένα ρέκβιεμ για τους απόντες φίλους, τις σκιές των ονείρων μας, για όλους τους νεκρούς μας, σε μια ποιητική συλλογή μεταμφιεσμένη σε μυθιστόρημα.

Στο τέλος ένα μάτσο στοιχειωμένες σελίδες, μια γρατζουνιά, ένα ουρλιαχτό που ανάμεσα στα ερείπια μένει και επιμένει να θυμίζει… εκεί που ο λυκοκτόνος ανθίζει.

O saunterer ζει ανάμεσά σας και αυτό είναι το δεύτερό του βιβλίο.
Έχει προηγηθεί το «Από τη λάθος πλευρά», εκδόσεις Απόπειρα 2014.