Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

The Outsiders - I Love Her Still, I Always Will


Ένας λόγος που θα είμαι πάντα ευγνώμων στον Jeff mono man Connolly πέρα φυσικά από τα τραγούδια των DMZ και των Lyres,  είναι το ότι μέσω της -φοβερής- διασκευής των τελευταίων στο I love her still, i always will γνώρισα αυτούς τους ιπταμένους Ολλανδούς με την ανεξάντλητη μελωδική φλέβα, τους Outsiders, που το είχαν πρώτοτραγουδήσει εκεί πίσω στα 1966 (b-side στο επτάϊντσο Felt Like I Wanted To Cry).
Με μπροστάρηδες τις μορφές του Wally Tax και του Ronnie Splinter, την αλητεία των Stones και των Pretty Things στην μουσική τους, και ένα μοναδικό ταλέντο στο να γράφουν τρίλεπτα garage punk (όταν ο όρος είχε κάποιο νόημα, να μη παρεξηγούμαστε), rhythm and blues, rock and roll πείτε τα όπως θέλετε μικρά αριστουργήματα, δεν γίνεται να μην τους αγαπήσεις από την πρώτη στιγμή, αν φυσικά αγαπάς αυτή την  μουσική.
Στους θαυμαστές τους συμπεριλαμβάνονται εκλεκτικές και εκλεκτές μπάντες σαν τους Mono Men τους Thanes τους Morlocks και τους Tell Tale Hearts, τους δικούς μας Hydes μέχρι και τον Kurt Cobain, αλλά τι να λέω εγώ τι να λένε αυτοί, όταν μπορεί να μιλήσει η μουσική…και τι μουσική ε? καψουροτράγουδο ολκής!