Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

new year's wails



Αγαπητά μου ρεμάλια και ήρωες αναγνώστες ή ρεμάλια ήρωες που θα έλεγε και ο Τσιφόρος, που χαθήκατε? Καμία ντροπή, καμιά ευχή, κανέναν χαιρετισμό στους συντάκτες αυτού του βλογκ? Ας είναι... Εμείς ως υπεράνω πάντων ο αγών, σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή χρονιά, και άμα την δείτε μη ξεχάσετε να μας γράψετε.

Λέγαμε να μην ετοιμάσουμε λίστα για την χρονιά που μας έφυγε για λόγους που δεν είναι του παρόντος, αλλά βλέποντας τις ειδεχθείς επιλογές και τις εγκληματικές απουσίες στις περισσότερες από αυτές που έπεσε το μάτι μας, ελπίζουμε εντός των ημερών να σας έχουμε έτοιμο ένα μιξτειπ με τραγούδια από άλμπουμ που φέρουν στην ούγια γραμμένο το 2016 και που φυσικά όπως πολύ καλά γνωρίζετε, Μόνο εμείς ξέρουμε να φτιάχνουμε.

Ως τότε έχετε τις ευχές μας είπαμε, αλλά πάρτε και ένα ορεκτικό από μια νέα αυστραλέζικη φωνή, που φαίνεται να κατέχει τα blues, έχει το ταιριαστό όνομα  Dan Howls και μόλις πριν από λίγους μήνες κυκλοφόρησε το πρώτο του EP με τον ακόμη πιο ταιριαστό τίτλο Howler!

Prince Of Wails το άσμα, και παραβαίνοντας τον κανόνα του να μη γίνονται αφιερώσεις από εδώ μέσα, θα ήθελα να το αφιερώσω στον φίλο μου τον Γιάννη που... θρηνεί αυτόν τον καιρό.

Για περισσότερο θρήνο εδώ: https://danhowls.bandcamp.com/