Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Thee Verginians



Όσοι βρέθηκαν χθες στο δάσος του Σειχ Σου για να πιάσουν τον Μάη, είχαν ταυτόχρονα μια μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν τον ογκόλιθο της αυστραλέζικης σκηνής με τις ελληνικές ρίζες Frank σε ένα αξέχαστο jam με συνοδεία εκλεκτά μέλη της εγχώριας  blogοσκηνής, συμπεριλαμβανομένου και τούτου εδώ. 

Το σχήμα πλαισίωσε και ο ? Pan ένας σύγχρονος Syd Barrett που παρά το άπειρο και πηγαίο ταλέντο του απέχει συνειδητά εδώ και χρόνια από οποιαδήποτε δραστηριότητα και προβολή, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  
Το εφήμερο αυτό super group όπως κάθε garage μπάντα που σέβεται τον εαυτό της βαφτίστηκε εν τάχει Thee Verginians έχοντας ως πηγή έμπνευσης τι άλλο; τις κάσες με τις μπύρες Βεργίνα που συνηθίζει και συνεχίζει να παίρνει μαζί του όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ο γνωστός και μη εξαιρετέος Ranx Xerox. 

Δυστυχώς όλο το οπτικοακουστικό υλικό που τραβήχτηκε από το event που κυριολεκτικά μάγεψε τα πλήθη, καταστράφηκε στο τέλος της ημέρας κατ’ απαίτηση του Frank που ισχυρίστηκε ότι θα υπήρχε πρόβλημα με την μεγάλη αυστραλέζικη εταιρία που έχει πρόσφατα υπογράψει, αλλά και του ? Pan που για ακόμη μια φορά θέλησε να παραμείνει στην επικουρική του αφάνεια. 

Έτσι εδώ σας παρουσιάζω τη μοναδική φωτογραφία που σώθηκε έστω και άσχημα παραμορφωμένη τη τελευταία στιγμή εν άγνοια των δύο προαναφερθέντων, και για να έχει η ανάρτηση νότες σας παραθέτω μαζί την διασκευή του Execution Day του Spencer P. Jones (βλέπε μια παλαιότερη ανάρτηση εδώ) από τον Gentle Ben and his Sensitive Side που μπορεί να μη πλησιάζει στο ελάχιστο την crooner ερμηνεία, και το πάθος του Frank όπως αυτά εκδηλώθηκαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κοινού χθες, αλλά σαν υποκατάστατο την κάνει τη δουλειά της.