Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

1000Mods - Super Van Vacation

CTS Productions
2011

Πλανήτης Γη, 2112 μ.χ. Ο Επιθεωρητής Λή, σε ένα μελλοντικό επίπεδο της ύπαρξης και του χρόνου αυτή την φορά, κοιτάζει τις σημειώσεις του και προσπαθεί να συμμαζέψει τα κομμάτια της θολωμένης σκέψης του, μπας και μπορέσει να βρει μιαν άκρη με αυτή την Μονολιθική λατρεία των αρχών του προηγούμενου, και του τέλους του προ-προηγούμενου αιώνα, που απ’ ότι φαίνεται από τα στοιχεία που έχει –με τεράστιες δυσκολίες είν’ αλήθεια- συλλέξει, ήταν εξαπλωμένη σε ολόκληρο τον τότε γνωστό κόσμο.
Σκαριφήματα και γραφήματα, στενογραφικές και τηλεγραφικές φράσεις, άγνωστες αλλόκοτες λέξεις ιοί, ξεχασμένες από την μνήμη των ανθρώπων, θαμένες βραχογραφίες, μισοκαμένες παρτιτούρες, χαμένοι κρίκοι, σακατεμένα βινύλια και μπομπίνες βαριά σαν ατσάλι από τα ντεσιμπέλ, όλα μοιάζουν κάπου να τέμνονται.
Ναι…αλλά που διάολε? 

Ξανά στον χάρτη λοιπόν, που είναι απλωμένος πάνω στην πλώρη του αστρόπλοιου.
Οι Kyuss που στην μέση της ερήμου τελούσαν το μυστήριο των Μπλουζ Για Τον Κόκκινο Ήλιο, σημάδι…οι Natas από τις κορυφές των Άνδεων έστελναν χαιρετισμούς στους μετεωρίτες και τον Carl Sagan, σημάδι…οι My Sleeping Karma σκυφτοί κάτω από την κατσαρόλα της Μεγάλης Άρκτου και του αόρατου ποταμού των αστεριών του Βόρειου ουρανού, βυθισμένοι σε ένα μάντρα που δεν ειπώθηκε ποτέ, σημάδι…
Πιο ανατολικά τώρα, και λίγο νότια…οι Nightstalker που ανατίναζαν τα κεφάλια των πιστών κάτω από τα σύννεφα…καπνού…σημάδι…ένα κλικ πιο νότια τώρα, κάτω από εκείνο το αυλάκι…χμμμ…Χιλιομόδι Κορινθίας!!! Εδώ καταλήγουν λοιπόν όλοι οι δρόμοι όταν καίγονται…
Η μηχανή βρυχάται όπως παίρνει μπρος, βάζει το τσιγάρο στο στόμα του τραβώντας μια βαθιά ρουφηξιά, και πιάνει το τιμόνι…got fuel to burn, got roads to driveKeep on rockin’ 1000mods.