Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Bang! (x4)


Πιστολιά πρώτη από ένα Κολτ Φροντίερ με κάνη τεσσάρων ιντσών. Αυτό το βλήμα είναι γλυκό στο ρίξιμο και αρκετά βαρύ….32-20…Ο κρότος του είχε να ακουστεί πολλά χρόνια, περίπου οκτώ αν δεν με απατά η ασθενής μνήμη μου. Είναι ο Tex Perkins και οι Dark Horses στον νέο τους δίσκο.

Να κι ένα 38άρι διπλής ενέργειας. Με κάνη τριών ιντσών. Το έχουν δουλέψει λίγο, αλάφρωσαν το πιάσιμο της σκανδάλης διπλής ενέργειας, το έκαναν σαν τρίχα. Μένει σταθερό στο στόχο για έξι βολές. Μας δείχνουν και ένα κόλπο μ’ αυτά τα όπλα. Φοράνε γάντι στο αριστερό χέρι και το κρατάνε μ’ αυτό πάνω και κάτω από τον κύλινδρο…μπορούν να ρίξουν έξι βολές σ’ ένα ασημένιο δολάριο στα δέκα μέτρα…μη το δοκιμάσεις ποτέ όμως χωρίς γάντι…Έτσι συνιστούν οι Drones στο A Thousand Mistakes

Αυτή η καλλονή είναι παραγγελία…Σμιθ και Γουέσον, σπαστό….φτιαγμένο σαν ρολόι. Με θαλάμη για 44άρα ρώσικη, βλήμα για βολές δεξιοτεχνίας. Μ’ αυτό το όπλο σβήνεις κερί στα έξι μέτρα. Ο Kim Salmon και οι Mudhoney με το Until θα σου μάθουν πώς να ρίχνεις.

Για το τέλος μια γρήγορη βολή από ένα 455 Γουέμπλεϊ…το ζήτημα δεν είναι να πυροβολείς πρώτα και μετά να κάνεις ερωτήσεις…Οι Five Dollar Priest δεν κάνουν ποτέ  ερωτήσεις…Ούτε στο ομώνυμό τους, ούτε στο Jazz Salt...Μόνο αφήνουν το μπουκάλι, ανοίγουν την Βίβλο όπου έχουν κρυμμένο το όπλο, τραβάνε και πυροβολούν.

Όλα γυαλισμένα και έτοιμα στον πάγκο της Bang! records. Περισσότερα στο κοντινό ελπίζω μέλλον…ως τότε μια μικρή μυτιά μπαρουριού από τους τελευταίους.

Five Dollar Priest – Bug Hit The Street